Etching inks oil based,
conditioners for Aqua Wash

Aqua Wash

Etching ink oil based but can be cleaned with water and soap. An emulsifier has been added that dissolves the ink in water and soap. So no solvents like turpentine needed anymore.
Highly pigmented, lightfast and suitable for different etching techniques, linoleum,woodcut and monotype. Available in tubes and cans.

Mored information (click on the links below)

!

Aquawash Charbonnel etching ink Transparent Lake RS tube 60 ml #332412

Charbonnel
如果没有库存,几个星期的交货时间是可能的
014524
重 量: ..

Vergelijkbaar met de transparant wit. Het kan worden gemengd met iedere kleur, en maakt de kleur transparanter, zonder iets aan de andere kenmerken van de inkt te veranderen

Aquawash Charbonnel diluent for Aquawash etching inks "Aqua Wash Oil" 75 ml #332413

Charbonnel
如果没有库存,几个星期的交货时间是可能的
014525
重 量: ..

Vergelijkbaar met de lichte plaatolie in de klassieke Charbonnel etsinkten.. Het wordt gebruikt om de inkt te verdunnen als deze tijdens het ininkten of afslaan te dik blijken te zijn.. Een paar druppels toevoegen is genoeg. De viscositeit (stroperigheid) blijft gehandhaafd. In grotere hoeveelheiden wordt het ook gebruikt (wel of niet gemengd met water) voor monotype of voor fotopolymeertechnieken. Overal daar waar een dunnere substantie gewenst is. Deze olie is de standaard binder voor alle Aqua Wash producten.