art. nr.

Toyobo plaque photopolymère, Printight A1 (59,4 x 84 cm) KM152GR

Disponible sur demande
KM152GR, en raison de la couche de photopolymère plus épaisse, très approprié pour la taille d'épargne, la typographie, etc. Support en acier, photopolymère 1,52 mm d'épaisseur. La remise quantitative s'applique

En raison de la fragilité du produit, il est vendu sans aucune garantie. Un envoi de retour n'est donc pas accepté par nous

Bovenstaand ziet u een vergroot zijaanzicht van de KM152R fotopolymeerplaat.
Het getal 152 slaat op de dikte van het fotopolymeer in mm. De andere letteraanduidingen betreffen de soort drager en andere eigenschappen van de plaat. De totale dikte van de plaat is 1,8 mm.
Het heeft weinig zin om deze plaat voor diepdruk te gaan gebruiken, behalve als men graag een blinddruk met veel relief wil maken. Deze plaat is bij uitstek gechikt voor hoogdruk. De drager is een dunne staalplaat. Dan Welden maakt hiervan gebruik tijdens het uitwassen; in de "wasbak" heeft hij een magnetische plaat op de bodem gemonteerd, waardoor de fotopolymeerplaat stevig blijft liggen tijdens het uitwassen. In de flexografie is het handig omdat de plaat gemakkelijk om een drukcylinder kan worden gespannen.
Deze plaat is per stuk ingepakt in zwart plastic om ongewenste belichting te voorkomen.

Voor het transport is extra beschermende verpakking nodig; multiplex 70x105 cm; (klik hier om deze verpakking toe te voegen) of klik in de rechterkolom op deze pagina "multiplex verpakking toevoegen"

Korting: 5 stuks korting 10%, 10 stuks en meer korting 15%
de korting wordt automatisch berekend.

Prijzen en levertijd op aanvraag

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__