!
Polymetaal
op aanvraag
175100
Gewicht: kg

Verwarmingstafel VTL-80x100, temperatuurbereik 30 - 110 °C

Technische gegevens

Afmetingen bovenblad

80x100 cm

Voltage  

230  V

Dikte van aluminium bovenblad

5 millimeter

Electrisch vermogen 

1800 Watt

Hoogte van de verwarmingsplaat

10 cm

Gewicht

27 kg

Temperatuurbereik

30-110°C

Afmetingen verpakking

89x120x15cm

Opwarmtijd

10 minuten

Gewicht inclusief verpakking

38 kg

De temperatuur van deze verwarmingsplaten wordt geregeld door een thermostaat. De bovenkant is gemaakt uit 5 mm dik aluminium plaat, om een egale warmteverdeling te krijgen. De temperatuur is traploos regelbaar tussen 30-110°C. De werkelijke temperatuur "pendelt" rondom de ingestelde temperatuur. (max. afwijking ong. 10°C) Een aansluitsnoer wordt meegeleverd. Aansluitspanning 230 Volt. De schakelaar is verlicht als de verwarmingsplaat "aan" staat. Thermostaat aan de lange kant. Asbestvrij.

Meer informatie:

Transport:

  • Het is beter om dit product niet als pakket te versturen.
  • Uiteraard kan dit product, samen met andere producten, ook op een pallet via de weg vervoerd worden. Gebruik deze methode als de verwarmingstafel met onderstel geleverd wordt,

    Klik dan op de pallet rechts om naar de palletpagina te gaan om een passende pallet als "product" aan uw mandje toe te voegen.

  • Ook kan dit product, samen met andere producten, in een krat, via zeevracht, wereldwijd vervoerd worden. Gebruik deze methode als de verwarmingstafel met onderstel geleverd wordt,

    Klik dan op de krat rechts om naar de kratpagina te gaan om een passende krat als "product" aan uw mandje toe te voegen.