!
Polymetaal
Normaal gesproken op voorraad, enkele dagen
178100
Gewicht: kg

Verwarmingstafel VTL-80x120

Technische gegevens

Afmetingen bovenblad

80x120 cm

Voltage  

230  V

Dikte van aluminium bovenblad

5 millimeter

Electrisch vermogen 

1800 Watt

Hoogte van de verwarmingsplaat

10 cm

Gewicht

34 kg

Temperatuurbereik

30-110°C

Afmetingen verpakking

89x120x15cm

Opwarmtijd

10 minuten

Gewicht inclusief verpakking

47 kg

De temperatuur van deze verwarmingsplaten wordt geregeld door een thermostaat. De bovenkant is gemaakt uit 5 mm dik aluminium plaat, om een egale warmteverdeling te krijgen. De temperatuur is traploos regelbaar tussen 30-110°C. De werkelijke temperatuur "pendelt" rondom de ingestelde temperatuur. (max. afwijking ong. 10°C) Een aansluitsnoer wordt meegeleverd. Aansluitspanning 230 Volt. De schakelaar is verlicht als de verwarmingsplaat "aan" staat. Thermostaat aan de lange kant. Asbestvrij.

Meer informatie:

  • Gedetailleerde informatie over dit product
  • Grote foto van dit product.

Transport:

  • Dit product kan als pakket worden verstuurd. Ter bescherming dient u, in de rechterkolom, verpakking tussen multiplex platen (89x120 cm) toe te voegen.
  • Uiteraard kan dit product, samen met andere producten, ook op een pallet via de weg vervoerd worden. Voeg dan via "toevoegen pallet" in de rechterkolom een passende pallet aan uw mandje toe.
  • Ook kan dit product, samen met andere producten, in een krat, via zeevracht, wereldwijd vervoerd worden. Voeg dan via "toevoegen krat" in de rechterkolom een passende krat aan uw mandje toe.