!

Degelpers SVP-35 Vlakgeslepen degels met ribben

Polymetaal
normaal gesproken op voorraad
130100
Gewicht: ..

technische gegevens:

Afmeting van de drukplaten

35x45cm

Totale lengte van de pers

45 cm

Total breedte van de pers

45cm

Total hoogte van de pers, met de degel naar beneden.

45 cm

Gewicht van de pers

45 kg

Standaard verpakking in kartonnen doos, op kleine pallet, afmetingen

60x80x55cm

Gewicht van de pers in standaardverpakking

50 kg

Deze degelpers is helemaal gemaakt van gelast staal. De platen zijn vlak geslepen. Deze pers is zeer geschikt voor het afdrukken van houtsnedes en lino-snedes. Beide degels zijn versterkt met opgelaste ribben, waardoor de degels niet vervormen tijdens het drukken.

Als de pers op een pallet via wegtransport in Europa vervoerd moet worden, klik dan op de pallet rechts. U komt dan op de palletpagina en voegt deze pallet (60x80x47cm) aan uw mandje toe.


Pallet omwikkeld met karton en plastic. Levering deur tot deur

Als de pers in een krat via zeevracht wereldwijd vervoerd moet worden, klik dan op de krat rechts. U komt dan op de kratpagina en voegt deze krat (60x80x47cm) aan uw mandje toe.


Houten krat. Levering tot haven van bestemming CFR. Excl. eventuele fumigatie

Deze pers is helemaal van staal gemaakt. Hiermee kunnen kleine houtsnedes en lino-snedes worden afgedrukt. De SVP-35 is meer geschikt voor het afdrukken van grotere houtsnedes en lino-snedes (versterkte en gevlakte degels). Ook kan deze pers gebruikt worden voor het vlakhouden van bevochtigd papier, zoals voor het afdrukken van etsen.


Transport:
  • U kunt de pers in Leiden komen ophalen
  • Soms is het mogelijk dat we de pers zelf komen brengen
  • Levering met wegtransport (DSV). (Europa).Voeg dan hier boven pallet aan uw bestelling toe.Op die manier kan automatisch een schatting van de totaalprijs worden berekend.
  • Levering met zeevracht .(buiten Europa) Voeg dan hier boven een krat aan uw bestelling toe, om automatisch een schatting van de totaalprijs te krijgen.

Links:

  • Gebruiksaanwijzing
  • Extra grote foto