Graphic Chemical conditioners voor watersoluble (wateroplosbare) hoogdrukinkten, NIEUWE Formule

Waarschijnlijk is dit in het onderwijs de meest populaire hoogdrukinkt. In tegenstelling tot vele andere inkten op waterbasis, hebben deze inkten een sterke kleurintensiteit zijn ze gemakkelijk te verwerken. Voor het verdunnen van deze inkten moet het "Water soluble vehicle" (zie bij conditioners voor deze inkten) worden gebruikt, dus NIET water. Zodra de inkt kompleet droog is, is deze niet meer oplosbaar in water.

!

Graphic Chemical Extender voor wateroplosbare hoogdrukinkt, NIEUWE formule, #1468, blik 450 gr.

016032

Voor de inkten "NIEUWE formule" gebruiken.
De Graphic Chemical wateroplosbare Extender voor hoogdruk-inkten worden geleverd in blikken van 450 gram. Deze blikken zijn luchtdicht verpakt om uitdrogen te voorkomen. Als de "Extender" wordt gebruikt wordt de inkt niet dunner , maar wordt de intensiteit van de kleur minder. Het volume van de inkt wordt vergroot, waardoor de inkt transparanter wordt. De extender is zelf kleurloos.
!
:   ..

Graphic Chemical, watersoluble vehicle, verdunner, #1400, blik 450 gr

016034

Alleen voor de NIEUWE formule gebruiken.
Dit medium voor water-oplosbare hoogdrukinkt van Graphic Chemical wordt geleverd in een blik van 1 pint (ong. 0,5 ltr. ). Dit middel wordt gebruikt om de inkt dunner te maken. Voor dit doel geen water gebruiken.
!
:   ..