!

Foto ontwikkelschaal 40 x 50 cm

Engels
Enkele dagen. Indien niet op voorraad, is een levertijd van meerdere weken mogelijk
085001
Gewicht: ..

Deze bakken zijn ontwikkeld voor de fotografie, maar zijn ook uitstekend te gebruiken voor het etsen van kleinere platen met salpeterzuur, ijzerchloride, kopersulfaat, enz.
De bodem heeft versterkingsribben en de kunststof bak is voorzien van een tuit om deze makkelijker leeg te kunnen gieten.

Buitenafmetingen

47 x 57 cm

Binnenafmetingen

42 x 52 cm

Hoogte

9 cm

Gewicht

0,9 kg

Verpakking en transport:

  • Zuurbakken zijn kwetsbaar. Als deze bak als pakket moet worden verstuurd , dient deze te worden verpakt tussen twee multiplex platen. Voeg hieronder dan de verpakking 45x55 cm aan uw mandje toe.
  • Uiteraard kan deze bak mee op een pallet, samen met andere goederen, wegtransport Europa, voeg dan een geschikte pallet aan uw mandje toe.
  • Uiteraard kan deze bak mee in een krat, samen met andere goederen, zeetransport wereldwijd, voeg dan een geschikte krat aan uw mandje toe.


Klik hier om naar de pagina met multiplex verpakking te gaan en voeg de verpakking 45x55 aan uw mandje toe.


Als de zuurbak in een pallet "wegtransport Europa" moet worden vervoerd, klik dan hier om naar de palletpagina te gaan en voeg een passende pallet aan uw mandje toe


Als de zuurbak in een krat "zeevracht wereldwijd" moet worden vervoerd, klik dan hier om naar de kratpagina te gaan en voeg een passende krat aan uw mandje toe