Johannot
Voorraadartikel, Levertijd enkele dagen
027543
Gewicht: ..

Velin Johannot, 125 gr, 204271513 wit, 50x65cm, 125 vel per pak <5,1 kg>

Dit papier is oorspronkelijk gemaakt van 100% linnen, vandaar de naam "pur fil". De samenstelling is veranderd maar de naam is gebleven. Het papier heeft een lichte struktuur, uitstekend te gebruiken voor hoogdruktechnieken (lino, typografie en houtgravure). Ook geschikt voor diepdruk.

Johannot was vroeger een zelfstandige papierfabriek, maar is in 1954 overgenomen door Arches. De nieuwe naam werd toen Arjomari. Dit papier is oorspronkelijk gemaakt van 100% linnen, vandaar de naam "pur fil". De samenstelling is veranderd maar de naam is gebleven. Het papier heeft een lichte struktuur, uitstekend te gebruiken voor hoogdruktechnieken (lino, typografie en houtgravure). Ook geschikt voor diepdruk. Papier met fijne korrel, zuurvrij met alkalische reserve. Natuurlijke witheid. Sterk papier (lange vezels esparto) daardoor ook geschikt voor preegdruk en diepdruk. Bevat geen lignine, hetgeen vergeling zou kunnen veroorzaken. Gemaakt op een rondzeefmachine.

  • 75% katoen, 25% esparto (gemaakt van een grassoort)
  • Zuurvrij
  • Wit
  • 125 gr.
  • 2 natuurlijke schepranden, 2 scheurranden

Afmetingen pak; 50 x 65 x 4 cm. Gewicht 5,1 kg

Als dit pak vervoerd wordt met een pakketdienst als of , dient u ter bescherming, multiplex verpakking aan uw mandje toe te voegen. (zie kolom rechts). Kies minimaal formaat 51x 70 cm

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__