!

Foto ontwikkelbak 50 x 60 cm

Engels
voorraadartikel, levertijd enkele dagen
085002
重 量: ..

Deze bakken zijn ontwikkeld voor de fotografie, maar zijn ook uitstekend te gebruiken voor het etsen van kleinere platen met salpeterzuur, ijzerchloride, kopersulfaat, enz.
De bodem heeft versterkingsribben en de kunststof bak is voorzien van een tuit om deze makkelijker leeg te kunnen gieten.

Buitenafmetingen

61 x 73 cm

Binnenafmetingen

52 x 62 cm

Hoogte

9 cm

Gewicht

1,5 kg

Verpakking en transport:

  • Zuurbakken zijn kwetsbaar. Als deze bak als pakket moet worden verstuurd , dient deze te worden verpakt tussen twee multiplex platen. Voeg hieronder dan de verpakking 61x82 cm aan uw mandje toe.
  • Uiteraard kan deze bak mee op een pallet, samen met andere goederen, wegtransport Europa, voeg dan een geschikte pallet aan uw mandje toe.
  • Uiteraard kan deze bak mee in een krat, samen met andere goederen, zeetransport wereldwijd, voeg dan een geschikte krat aan uw mandje toe.


Klik hier om naar de pagina met multiplex verpakking te gaan en voeg de verpakking 61x82 cm aan uw mandje toe.


Als de zuurbak in een pallet "wegtransport Europa" moet worden vervoerd, klik dan hier om naar de palletpagina te gaan en voeg een passende pallet aan uw mandje toe


Als de zuurbak in een krat "zeevracht wereldwijd" moet worden vervoerd, klik dan hier om naar de kratpagina te gaan en voeg een passende krat aan uw mandje toe