!
Polymetaal
On aanvraag
179100
Gewicht: kg

Verwarmingstafel VTS-65x100, temperatuurbereik 30 - 190°C

Technische gegevens

Afmetingen bovenblad

65x100 cm

Voltage  

230  V

Dikte van aluminium bovenblad

5 millimeter

Electrisch vermogen 

3000 Watt

Hoogte van de verwarmingsplaat

10 cm

Gewicht

Temperatuurbereik

30-190°C

Afmetingen verpakking

pallet 80x100cm

Opwarmtijd

10 minuten

Gewicht inclusief verpakking

De temperatuur van deze verwarmingsplaten wordt digitaal geregeld door een thermostaat. De bovenkant is gemaakt uit 5 mm dik aluminium plaat, om een egale warmteverdeling te krijgen. De temperatuur is traploos regelbaar tussen 30-190°C. De werkelijke temperatuur "pendelt" rondom de ingestelde temperatuur. (max. afwijking ong. 5°C) Een aansluitsnoer wordt meegeleverd. Aansluitspanning 230 Volt. Asbestvrij. De verwarmingtafel toont een knipperend rood licht als deze "aan" staat en de temperatuur boven de 45°C komt. De verwarmingstafel wordt inclusief onderstel geleverd.

Meer informatie:

Transport:

  • Deze verwarmingstafel wordt altijd compleet met het onderstel geleverd. Dus wegtransport op een pallet.

    Klik dan op de pallet rechts om naar de palletpagina te gaan om een passende pallet als "product" aan uw mandje toe te voegen.

  • Ook kan dit product, samen met andere producten, in een krat, via zeevracht, wereldwijd vervoerd worden. Gebruik deze methode als de verwarmingstafel met onderstel geleverd wordt,

    Klik dan op de krat rechts om naar de kratpagina te gaan om een passende krat als "product" aan uw mandje toe te voegen.